kontraksi kuat

Assalamualaikum mommy" semua .. sya mau share sikit baa .. skali kan sya suda 37week .. tdi subuh kan dlm jam3.45 sya sakit mcm kontraksi sakit nya dtg" mcm 1jam 1kali bgitu ia berterusan sampai jam1 tengahri lepas itu teda sda tpi perut still mengeras" .. ini sya ank ke2 tpi masa ank pertama tdk mcm bgini .. hehe .. mana tau ada yg bole kongsi atau ada pengalaman mcm sya .. darah atau air ketubat teda jga keluar tpi buah dada sakit" sama lendir" ada keluar d faraj ..... klau ada sapa" pengalaman mcm sya tolong kongsi sikit ??? 😊😊terima kasih #ingintahu #37weeeks

1 Balas

Saya tiada pengalaman negini pada minggu 37 sebab minggu ni dah kena induce. Tapi pernah kena macam ni masa sebelum minggu 32 , false contraction. bila cek scan, doc kata baby dah masuk laluan.