intan

Assalamualaikum mommy semua biasa brapa mgu ye nurse akan mari cek dkt umah

11 Balas

Lps bukak buku terus nurse dtg.. xpasti knp org lain jarang2 nurse dtg atau nurse xdtg langsung.. tp nurse sy tiap2 bulan dtg.. selang 2minggu dgn appointment kt kk.. dh masuk 3rd trimester pon dia dtg.. ingt kn checkup 2minggu skali dia xdtg dh 😅

5y ago

Saya suri rumah jgk biasa diorang mari 30 mggu yg sulung tpii no 2 nie kata nak mari tpi.mari jgk

Owhh ank sulung 30 mggu dah start datang umah yg ni ank kdua x mari lagi sbb diaorg ada cll kata nak mari tpi x mari lagi .lps bersalin mmg dtng sbb pantau kuning bby

Baru saja td nurse datang rmh sy.. Skrg 10+minggu..mula2 rasa pelik rupany memang ada nurse dtg rmh tengok periksa urine, tekanan n perut..

5y ago

Awalnya mari sis sya dlu 30 mgu bru mari

Nurse datang masa lps buat buku, sebab sy kerja dia datang time sy cuti, hari ahad pulak tu 😅

Ouhh nurse ada dtg rumah ke? Masa saya bby first takde pulak nurse ada dtg rumah yee. 😅

Ehhh mse preg pon nurse ade dtg ye. 😅spesial nya tmpt awk.

5y ago

Btul

Wslm.. Nurse sy x prnh dtg umah pon.. Bkn lpas bersalin bru dtg ke?

5y ago

Owh.. Bru sy tau.. Terima kasih ye sis.. 😊

Nurse dtg cek kat rmah masa sy masuk trismister kdua ...

Nurse dtg umh sya, masa kandungan 10week...

Wslm, sy haritu nurse dtg masa 14-15w.