normal ke?

Assalamualaikum mommy ... Just nk tnya , If ank kte Bf ..kte kne jge mkn kan? Blh thu x ,ap yg bleh ap yg xbleh...? Hrmmm... Kte mnum susu bleh kn? Sbb klaw slh mkn msti ank asyk buang air bsr je ? hope ade yg jawab... Tq..? #babyku4bln

4 Balas

Depends on u jgak. Kalau u suka mkn pedas effect kat baby so better elak makan benda pedas n berangin. Mkn sayur n ikan byk bagus tuk u dan baby jgak. Mcm saya sekrg amalkan mkn sayuran dan protin tuk bagi susu banyak even umur saya dah 43. Alhamdulillah susu still banyak lagi.