Tips and advice buat buku pink 😉

Assalamualaikum & hi mommy’s. Nak tanya saya nak buat buku pink bulan depan. Mommy ade tips atau any thing yang kena prepare untuk buat buku pink ? Dari segi document atau makan minum ? Thank you in advance 😉#firstbaby #ingintahu #pregnancy

1 Balas

better sebelum buat buku tuu makan sesiap sebabnya ambik masa lama nak buat buku pink tuu..Dokumen yang nak kena bawak ic,sijil nikah dengan buku pink lama anak kalau pernah bersalin sebelumnie..Tuu aje

3y ago

Okayy. Thank you !