Gender burger or pistol 😂

Assalamualaikum hi mommy mommy semua. Semalam saya ada gi scan dekat sono and alhamdulilah gender dah nampak 🥰 just nak tanya pendapat.. betul ke docter cakap normally kalau dah nampak pistol ni, memang sah boy? 😂

Gender burger or pistol 😂
3 Balas

Yaaa boy ni😂 saya time scan gender haritu 17weeks nampak mcmni jugaa. Boyy lepastu scan KK 20minggu doc ckp boy jugak. Tak puas hati lg sy pi sonobee minggu 21, boy juga🤣🤣

9mo ago

Hahaha okayy, terima kasih 🤭😘 sebab husband excited betul tahu boy, hahah

Nmpk pun mcm boy sis ☺️

Sis pegi scan waktu berapa week ni?

9mo ago

17 weeks