Induced

Assalamualaikum mommy. Minta tolong doakan semoga dipermudahkan segala urusan dan cepat bersalin, baru lepas je lps induced..harap semuanya berjalan dengan lancar.. Aaminnn

22 Balas

Semoga semuanya dipermudahkan

Wasalam..semoga dipermudahkan

Smoga semuanya brjln lncr

semoga selamat smua sis

Sakit tk... kena induce...

4y ago

Beranak mana yg xsakit. Hehe. Sy selepas 6 jam di induce, dah terasa contraction. Dan... Sebenarnya kene seluk xsepatutnya sakit. Kalau sakit, tu maksudnya org seluk tu bt kasar. Sy pernah doktor tgk sy. Igtkan seluk biasa. Tp sakit sangat. Terasa dia rodok2, kasar, ganas dan laju. Rupanya dia buat membrane sweep 😭 Ya Allah. Seksa sangat. Sy fikir kenapa dia seluk sakit sangat. Org lain buat xsakit pun. Rupanya bila saya baca proses2 bersalin, itu dipanggil membrane sweep. So kalau sakit... Maybe bukan seluk2 biasa. Huhu

Semoga dipermudahkan

Amiin❤️

Aaaminnnn

Aminn