Anak.

Assalamualaikum mommy boleh tak bgi tips atau makanan apa yg boleh banyak Kn air susu saya dari hari pertama bersalin air susu saya tak banyak sikit' ja kluar ##firstbaby #pleasehelp

14 Balas

saya 3 hari baru susu meriah perhatikan baby kerap kalau selalu nangis dia x kenyang so ikhtiar bagi susu formula dulu sambil ikhtiar pump susu ..rajin2 buat urutan lancarkan susu ada kat web..rajin2 jugak minum panas2 susu ka milo ka..boleh bantu banyakkan susu jangn blapar ya..supaya baby knygjangan guna bra y ada besi nanti susu x lancar