Anak.

Assalamualaikum mommy boleh tak bgi tips atau makanan apa yg boleh banyak Kn air susu saya dari hari pertama bersalin air susu saya tak banyak sikit' ja kluar ##firstbaby #pleasehelp

14 Balas

Waalaikumussalam. Mommy pernah berurut tak? Kalau berurut kadang boleh mudah susu keluar. Tak pun minta suami urut belakang badan. Bahagian belikat. Cuba buat marmet. Kena keep cuba , kerapkan susu akan banyak susu nya ikut demand anak