Anak.

Assalamualaikum mommy boleh tak bgi tips atau makanan apa yg boleh banyak Kn air susu saya dari hari pertama bersalin air susu saya tak banyak sikit' ja kluar ##firstbaby #pleasehelp

14 Balas

sy mkn lobak putih, sawi putih, minum milo horlick nestum lepastu air masak banyakkk.. sy mmg tak tahan air masak biasa sy minum air sejuk coway je dlm pantang smpai skrg. lepastu mkn mknan favourite supaya ibu happy, bila happy lgi bnyak susu terhasil. ingat, jgn stress. stress ni one of milk killer. msa pump tu cuba cari bnda yg boleh buat ibu happy, tgk movie comedy ke sembang ngn anak ke apa apa je that makes you calm n happy ok 😊