Anak.

Assalamualaikum mommy boleh tak bgi tips atau makanan apa yg boleh banyak Kn air susu saya dari hari pertama bersalin air susu saya tak banyak sikit' ja kluar ##firstbaby #pleasehelp

14 Balas

mom kene selalu pump..even pump angin pun takpe..yg penting ada ransangan kpd puting utk kluarkn susu..yg penting jgn stress2..enjoy the journey.. yakin mom mesti ada susu badan.. boleh follow dianz jugak..tgk cara dia handle bila mula2 takde susu kpd ada susu. yg penting mom kena happy okay🥰

2y ago

awk pergi farmasi..beritahu nk beli susu kmbing untuk tmbahkn susu bdn..sy minum susu kmbing ja susu bdan bnyk