Tangan kebas

Assalamualaikum mommy's.. Ada x kt sini sama mcm sy... Sejak msuk trsmter 3 ni tangan sy sntiasa kebas pling ketara belah kiri la... Ada sapa2 tau x knpa???ni pregnant anak no 2...yg first xde pulak mcm ni.... Normal ke x ye mommy's??

2 Balas

Hai mcm sy dulu kene anak 1st. Carpal tunnel syndrom. Bole google nt. Mmg kebas. Tak selesa. Lepas pantang br hilang. Dia tiba2 hilang. Sepanjang pantang mandikan anak pun takut sb sakit kdg2 kalau salah pegang.

3mo ago

Owhhh yeke...haaa btul kalo slh pegang brg mmg skit rasa trus nk jatuh brg kt tgan tu... Tq sia

minum susu paling kurang dua kali sehari sis.