Kebas Tangan

Assalam semua mommy . Siapa yg sedang/pernah mengalami kebas tangan? Mcm mana mommy semua atasi. Sbb kebas ni xde sign bila nk dtg..tiba² kebas sampai x rasa apa ? #21weeks #firsttimepregnancy

1 Balas

biase kebas2 ni sbb kekurgn kalsium sis . rjin2 minum susu je sis n urut2 sikit kwsn kebas . In Shaa Allah

5y ago

yeke . sis bnyk buat keja pkai tgn tu kot sis . uhuhu . sy kdg klau tgn tu mcm stay mcm tu je msw tido esk pon kebas2 . kdg tekan2 hp pon mcm tu . normal je sis xbole nk ngelak . ahahha 😊🤣