Cramp bawah perut.

Assalamualaikum mommy. Ada tak siapa2 kat sini yang cramp bawah perut macam senggugut pada 4 minggu kehamilan?

7 Balas

Petang kelmarin saya pun cramp sekali sahaja. Normal kot. Tapi kena jaga permakanan. Kdg kita lupa. Semalam saya terminum air coke dan coffee. Petang tu saya perasan sy cramp perut. Pastu saya terus minum air masak balik dan makan yogurt and buah kiwi . Harini tak cramp dah lagi. Rasanya better check permakanan kita jugak.. tapi normal saja kot.

Haah.. Betul.. Sy dari minggu lps, tp 3 hari je y mcm kerap datang cramp.. Then seterusnya dtg sekali je sehari.. Now ade sikit2 je cramp..mcm hri ni kurang dah, tp masih ade cramp tu

sy ada, klau cramp ringan tu biasa. x bole bersama trimester1 takut risiko keguguran tpi laki sy x bole kena bersama jugak, klau bersama awk akn rasa cramp dia agak sakit sikit

2y ago

saya bersama dengan husb , after tu perut jadi sakit . refer doc² sarankan jangan bersama dulu , takut ada jangkitan pada miss v saya .

slg xde darh normal je sbb rahim mngembang https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

waalaikumsalam..sye pn same..kerap cramp skng ni.. same gk 4 minggu

wsalam sama lah kita , saya pun 4weeks cramp bawah perot juga.

sis saya nak tanya hamil 6minggu tapi cerir berit tak apa kah