Kepala baby

Hi & assalamualaikum mommies❤️ Sy nk tanya. Ada tak yg buat scan details. Semua Dr ckp normal. Cuma Dr pelik.. Kepala baby dekat bawah je. Patutnya baby active berpusing2. Tapi baby sy active cuma kaki & tangan je. Kepala gerak2 sikit je. Btw sy scan 23 weeks. Hrp ada yg bantu n jwb. Tq mommies😘 #firstbaby #1stimemom #bantusharing #pregnancy #advicepls #mommybuntu #tap

8 Balas

Maaf, sy tak pasti. Tak cuba tanya doc?

4y ago

ye. walaupun lega semua nya normal. tp nk tau juga kenapa dia mcmtu.. tu yg tye sini. kot2 ada yg tgh alami bende yg sama.. huhu.