Lutut baby

Assalamualaikum mommies..sy nak tanya betul ke lutut baby akan jadi hitam kalau terlalu sering merangkak nak2 bila pakai baju seluar pendek?

2 Balas

waalaikumsalam. tak betul

1w ago

ok terima kasih

Betul

6d ago

Ikut genetic. Org yg kulit putih lutut dorang tetap je putih sampai ke besar even kecik2 merangkak seluar pendek waimah hanya berpampers sekali pun. And ada juga yg jenis kulit putih tp pelipat , siku, punggung gelap. Ada yg putih semua ikut gene mcm family saya cos ayah mixed siam