Buang Air Kecil Dan Berdarah

Assalamualaikum hi mommies, Sy 13W, lepas buang air kecil td sy notice berdarah tisu lepas sy bersihkan dan lap. Is it normal? Rasa risau juga TQ

5 Balas

Kalau nak tahu normal ke tidak tolong refer hospital terus. Doktor/nurse dah pesan anything yang related tu spotting keluar darah ke terus refer hospital. Bawak le sekali tisu darah tu.

Kwn sy bru 2ari lps, kencing ade darah.. Kencing kotor kalau mcm tu, kena duk wad.. Bahaya tu awk..

5y ago

Syukur lah dh dpt tahu mcm tu, xdelaa risau kan..Alhmdulillah ❤👍

Hal2 yg awak rs abnormal btter refer klinik or hospital.. sbb mlibatkn bby

Banyak ke? Pi la hosp

Tak normal sis. Pegi klinik test air kencing. Psl sy yg tak nmpk mata kasar ni pun 2 kali kena dlm air kencing ada darah. Doctor akan bg antibiotic n ubat lawas kencing. N sis kena minum air sebanyak2 yg mampu.