baby susu by bottle

assalamualaikum mommies.. nak tanya laa.. masih boleh lg tak nak bg baby menyusu by bottle.. sbb since lahir baby dah df.. my baby almost 5m.. reason nak bg bottle incase saya x sihat ke kan n x blh df at least dah ada stock susu.. hope mommies blh bg pandangan.. thank you ?

2 Balas

Sy slalu ajar anak syg mnum da btol susu jgak..sbb mse lahir dy trus msuk NICU kluar ja sy trus bg susu bdn..bile bg btol xmau..tp bile dh ajar btol..lme lme dy dh pndai mnum btol..cme dy ja yg xnk..

5y ago

Brgntung pada kita jgak..kne kerap bg dy..nak atau x..kne bg..nnti lme lme dy bleh mnum btol