Kereta

Hi assalamualaikum mommies. Nak minta tips bg baby 3month selesa dlm kereta utk perjalanan jauh. Much appreciated your thoughts! Thanks!

7 Balas

prepare car seat. boleh biar dia tidur dgn selesa. prepare la few soft toys yg ada bunyi2 utk distract kalau dia bosan. then selimut, diapers, wet tissue. mmg mencabar nk travel ngn baby kecik. kena byk berhenti

Waalaikumussalam, biasakan letak anak dalam carset. InsyaAllah nnti mudah perjalanan jauh

letak dlm car seat . anak saya letak je dlm car seat, kete gerak je terus tdo 😂

4y ago

hahaha kalau anak saya bila kereta mati enjin je start la menangis sebab takde aircond . ahh parahh 😂

letak kat car seat yer puan. ada save belt for baby

letak dlm car seat. dlm kereta senang tidur.

car seat

Car seat