Positif atau negatif

Assalamualaikum mommies2 nk tanya.. ni upt yg ambik waktu ptg td.. tp tghri td skit2 perut pi cek emergency sbb risau sakit sgt.. tp bila cek upt kt situ doktor kata ngatif.. scan pon x nmpk.. last priod 7.11.2023.. dktor suruh buat xray suspect bnde lain plak.. tp instinct tu rasa mgndung.. jd sye refused utk xray sbb rsau radiasi.. sbb buat dgn dip n tell pon naik double line.. jd sbnrnye prgnnt ke tak ni.. curious.. esok lusa ingt nk beli yg CB plak..

Positif atau negatif
1 Balas

Nmpak mcm 2 line sis, cuba try clear blue ambik air kencing awal pagi

5mo ago

kn itulah.. pelik plak bila td cek dkt emergency dktor kata ngatif.. sdgkn cek dh byk kli naik samar2 mcm ni . tq respond 🥰