Cek upt lebih dri 6x dkt rumah positif, tpi cek dkt klinik negatif

Hai mommy.. just nk tanya pdpt.. sye irregular period.. last period yg seakan2 spotting 22.10.22.. tpi dh cek upt positif 31.10 baru ni.. byk kli la test sbb nk sahih kan.. then sye repeat lgi cek upt pgi smalam msih positif.. hri ni kononnya nk prgi buat buku pink la, prgi wktu ptg.. kne test urine dkt sana.. tup2 result negatif.. n dktor dia just serah result dkt sye, "negatif, x prgnnt, blh balik" mcm tu je.. confused kjap kami laki bini dkt situ.. adakah tlalu awal usia khamilan sye smpaikn tak blh baca dkt sana?? Ada tak yg mcm sye tapi mgndung? Sye prgi scan belum nmpak kantung..tpi rahim sye mgembang,dnding rhim mnebal dktor kata mgkin prgnnt awl khamilan.. #ingintahu thank you yg sudi jawab..

Cek upt lebih dri 6x dkt rumah positif, tpi cek dkt klinik negatif
4 Balas

Kalau nk scan better g klinik swsta dulu utk scan saja, dah dpt gmbr dan sahih baru g kk untuk buat buku Pink bawa sekali gambar scan seeloknya 3bulan boleh dah buat, atau 2 bulan lebih cmtu.. kalau g kk terus kdg mesin dorang ada jaa tk kena pastu mcm2 yg akan terjadi..

2y ago

Aamiin Aamiin Allahumma Aamiin.. trima kasih

Sis bole try test upt brand lain.. Dip n tell ke@disclosure@clearblue... Lpastu lpas 8w bole try p kk lgy buat test.. Moga ada rezeki sis&moga2 dipermudahkan segala urusan di dunia dan akhirat, 💞

2y ago

Allahumma aamiin.. Sama2 kasih awk..

kalau ikut last day period bila ? kalau bawah 6w memang terlalu awal 🤗 nak scan better tggu 8w & ke atas

2y ago

itulah sye msih was2 yg mne 1 nk ikot.. last priod ikotkn 22.10.22 tpi mcm spotting je 9hri

cek guna upt lain yaa