Baby improvement on NICU

Assalamualaikum & hi mommies! Today sy sempat pergi melawat baby prem sy yg dh 5 hari kat NICU, alhamdulillah hari makin hari ada improvement 🥰 harini hantar skali susu yg sy dah pump utk dia minum, moga baby terus membesar dgn sihat dan cpt cpt discharge from hosp. Hari2 mommy rindu bby takda kat sisi 🥲 Doa kan baby sy sihat sempurna seperti kanak2 lain ye. Thanks mommies! ❤️ #firstbaby #1stimemom #marchbaby

1 Balas

alhamdulillah..mg dpmudahkan segalanya..mg ank mmbsr dgn sht dan mnjd ank yg soleh/ solehah buat ibu ayah..Allahuma aamiin