Dilema Pilih Hospital

Assalamualaikum mommies smua ada yg pernah bersalin di hospital kepala batas atau hospital bukit mertajam x? Bleh share x pngalaman.... Pulau pinang ye mommies smua... Sebb bby first tkot jgk sbb org kta sna x dk pkar... Tp kbanyakkan crita ktanya husb bleh msok lb... Klau sudi bleh share ye tq ?????

2 Balas

Waalaikumussalam sy pun cadang nak bersalin kat kampung. Org ckp pakar ada kat hos sbrg jaya, bm n kb xda pakar n kelengkapan. Tapi bc macam2 pasal hos sbrg jaya, seram plak nak beranak situ. 😥

4y ago

Sorry ya x menjawab soalan pun, xda pengalaman juga.

Sis pilih hospital mana haritu? Blh share pengalaman?