Boleh ke tak?

Assalamualaikum hi mommies semua👋saya nk tanya xpew kew klu minum air Milo time pregnant nih?sekarang saya dh 25weeks......and kebelakangan nih saya byk minum air Milo xpew kew mommies2 semua saya minum air milo?☹️

2 Balas

Boleh minum.. tp kena berpada. Dlm milo ada caffeine, yg boleh jejaskan pnyerapan zat mknn pd kandungan a.k.a buatkan hb low.

blh tp jgn selalu.Milo byk kandungan gula dan tak elok utk ibu mengandung