Amniocentesis

Assalamualaikum mommies semua. Saya nak tanya, kat sini ada tak yang pernah buat amniocentesis? ( doktor ambik sample air ketuban) Please share mengalaman. Sy first pregnancy, 17w. Terima kasih ?

1 Balas

Utk ape ye dia nk ambil sample? Mst ada reason? Biasa nk rule out congenital abnormality mcm downs syndrome? Pernah je baca org kt sini pengalaman buat tu. Takda isu pn. Tp of course semua benda ada risiko

3y ago

Salam sis. Sis ambil tak air ketuban? Anak sis lahir mcm mna ya? Ok kee