Maaf gambar sensitive sikit

Assalamualaikum mommies semua nak tanya .yg ni tanda apa ye ? Sebb saya dh lepas period 10 hari . Mlm tdi ada sikit je secalit ..petang ni keluar mcm ni . Darah period lagi ke ?warna pink n macam warna coklat cair Boleh solat ke ? #ingintahu #seriusnanya

Maaf gambar sensitive sikit
1 Balas

period irregular x? bru jadi mcm ni ke? better pg klinik. dlu sye mcm gini jugak. lps period stop, period balik. boleh solat ni, tapi masa nak solat tukar ke pantyliner baru or panties baru. ustazah sye kata dlu ni as darah istihadah.

2y ago

pgi check yer. boleh jadi mslh hormon. or mslh lain.