tidur nyenyak

Assalamualaikum mommies, saya first mom.. harini masuk 24 minggu.. Alhamdulillah, setakat ni tak pernah terganggu kalau tidur malam.. nyenyak je sepanjang malam.. normal tak ya kalau tidur nyenyak tu? somehow rasa risau pula, sebab kebanyakan minggu2 ni susah nak tidur kan..

1 Balas

Waalaikumsalam. Normal awak. Elakkan overthinking ya. Every preggy mommy has different pregnancy journey. 😊 Syukur awak boleh tidur dengan nyenyak.

6mo ago

oh ya macamtu ya.. hehe baik awak, in shaa Allah.. jauh sangat saya fikir :) Alhamdulillah..