Perlu puasa ke?

Assalamualaikum hi mommies, saya first baby. kandungan saya baru 4weeks 6 days.. normal ke perut cramp? Lagi2 time nak tidur dia punya cramp tak boleh bawak bincang. And lagi 1, selamat ke nak teruskan berpuasa sbb kandungan still baru. Setakat ni saya puasa full lagi, tp dlm masa yg sama risau. #bantusharing #firstbaby #firstmom

1 Balas

baby nak mbesar tuh tapi better jgn puasa kot. even mmg bole tapi utk awal preg. ni takyah kot. sbb baby baru nak besar, perlukan zat.