First checkup

Assalamualaikum hi mommies. Saya baru 1st time checkup dan nurse inform HB serta berat badan turun. Saya mengalami alahan yang teruk sepanjang tempoh kehamilan. Masa buat imbasan scan, doc juga inform yang uri janin berada agak rendah daripada posisi yang sepatutnya. So boleh tolong bagi suggestions ke macam mana nak naikkan HB serta cara penjagaan supaya bayi dalam kandungan sentiasa sihat?#firstbaby

1 Balas

Sama ada makan sayuran hijau.. Atau pon nk senang sy beli je virgin oil jenis softgel brand D'aura.. Alhamdulillah dari 9.8.. Lepas 2 mgu makan tu maintain 12.3, 13.0 mcmtu