Khasiat air barli pd air @ biji barli itu sndiri unt kencing kotor?

Assalamualaikum, mommies.. sape yg pernah detect kencing kotor? Sy 19w5d hari ini, detect kencing kotor 2mnggu lps, doc suh mnum air yg byk, rasanya sy dh mnum byk air, hingga kan sy mnum smpai mntah balik air tu. Skrg sy amalkn mnum air barli, sy rsa kncing sy kurg keruh & mkin jernih wrnanya.. tp sy nk tnya khasiat air barli pada air @ biji barli tu cndiri ye? Sbb sy rasa xlarat nk mkn byk2 biji barli, sy sbnrnya mmg kurg gemar dgn biji barli.. klu air dia mnum byk pon xkisah.. & sy cmpur barli itu dgn stitik gula stevia. Tq mommies

1 Balas

air barli