37weeks, sakit pinggang bila duduk

Assalamualaikum mommies, pernah tak mommies bila duduk tanpa penyandar selama beberapa minit, pinggang jadi sakit sgt mcm nk patah? Boleh sharekan pengalaman mommies ?

4 Balas

Masa saya pregnant pinggang tak sakit sangat. Tapi yg sakit atas pinggang. Saaakiitt sangat2 sampai rasa nak baring je manjang. Saya pulak kerja. Sandar letak bantal pun tak okay. Tahan jelah. Lepas bersalin hilang segala sakit tu lega sikit hehe

1y ago

Alhamdulillah, thank you sharing mommy