Scan baby 9 weeks

Hi assalamualaikum mommies! Normal ke ye kalau dah 3 bulan bila scan macam ni je? Doctor jumpa jantung je. Supposedly dah nampak semua kan? Risau 😥

Scan baby 9 weeks
2 Balas

Boleh minta dr buat scan dari bawah pulak (tvs), Inshaallah nampak jelas. Saya 7w, scan ikut perut tak nampak. Buat scan ikut bawah, masuk dari vagina baru nampak jelas bby & nampak jantung bby sekali. Alhamdulillahhh

2y ago

Alhamdulillah. 18hb nanti nak repeat scan. Hopefully nampaklah baby membesar bila scan tu nanti