Memang air tak ada ke lepas bersalin

Assalamualaikum mommies nk tnye. Lpas branak kan normal ke tak eh tkde air lpas bd gn suami ? Maaf tnye sini tau. Ni education purpose bukan blues okay. Okay mcm ni, foreplay dh buat, saya dh ghairah tpi mmg takde air la wargh mmg normal atau ada slack mana mana. Boleh tak share or gtau saya. Serius confused ni. Btw saya dah 5 bulan selepas melahirkan

6 Balas

Sy pn wondering benda yg sama tp lepas sy baca2 pengalaman org hampir smua pn jd mcm tu. dorang gtau normal. X sure normal sbb mmg tgh penat atau mmg sbb hormone blm stabil lg & x sure juga bila akan ok, xde pula gtau, cuma akn ambil msa la. Insyaallah nti ok la kot. Tp klu sis mmg risau sgt maybe boleh tnya doctor

1mo ago

itula nsib rmai mommies yg sama

Sama la saya. Anak 3 org. anak last ni baru 6 bulan. tapi takde rasa nak bersama tu. tak mcm sebelum ni. mcm dapat dapat la. tak dapat pun takpe. 😅

1mo ago

haha btui. nafsu xd.

sama la saya anak dh 6bulan anak first pun mcm tu jga bila bersama xda ghairah tak sama mcm sebelum ada anak

1mo ago

kan btui la tu. kdg trfkir silapnya kt mana hahha. dh mmg xghairah nk buat cmne

sama macam saya. mungkin kita penat yela jaga anak dengan emosi tak stabil nya

1mo ago

btui stuju.

Sya pun mcm tuuu , bdn pun rasa lesuu je

1mo ago

samala saya. nk main pon dlm otak fkir anak trjaga ke x

btui nfsu xd haha