GENAP 9BULAN

Assalamualaikum hi mommies.. Nak tanya. Harini saya dah genap 9mth. Dari malam semalam saya rasa macam basah2 je bahagian kemaluan ni. Bila tgh baring, rasa basah tu sampai ke celah punggung. Tapi bila cek atas katil, takda basah lencun ke apa. Bila tukar pantyliner, perasan cuma ada keputihan je, tak nampak ada warna lain. And yg pasti underwear basah and pantyliner pun basah. Ni salah satu tanda bersalin ke? Harap ada yg sudi kongsi pengalaman and jawab soalan saya. Saya buntu. Sebab ni baby first, and nak tunggu checkup kk ada lagi 2hari. Nak checkup swasta saya tak mampu. Minta pencerahan dari mommie semua. 💕 #firstbaby #1stimemom #advicepls #bantusharing #ingintahu

GENAP 9BULAN
14 Balas

same here.. esok masuk 37 weeks sdah . Yey!.

4y ago

semoga semua dipermudahkan sis.. sihat sampai bersalin. aamiin. 😘💕