Baby 3 bulan tidur sambil minum susu

Assalamualaikum mommies. I nak Tanya, anak I nak masuk 3 bulan dah. And I tgh breastfeeding . Anak I slalu start minum je susu ibu terus tidur. Lepas Tu dia stop minum. I letak dia kat baby cot dia. 5-10 mins je terus bangun Dan nangis balik mintak susu. Nak kata xcukup susu, byk je susu ibu. Sometimes I Rasa penat sbb dia asyik nangis je. Kadang2 I bagi je susu formula sbb dia nangis. Ada tak mommies yg tau kenapa anak I mcm Tu? Normal ke tak? Apa yg I boleh buat?? #firsttimemom #firstbaby #FTM #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Mcm anak I. I jadi sangat penat. If susu i dh bagi cukup, lepas tu i bagi pacifier