Confusion melanda 😭😭

Hi assalamualaikum mommies & bakal mommie semua.. Saya ada pertanyaan. Kalau refer pada apps TAP ni, harini saya dah 9minggu. Tapi kenapa ye kat klinik nurse punya kiraan berbeza? Katanya baru 7minggu1hari. Padahal cara kiraan tu sama je kan ikut pada first day of last period? Boleh mommie semua bagi pencerahan sikit? Saya buntu #1stimemom #pregnancy #firstbaby #advicepls #mommybuntu

2 Balas

Kat klinik dr kira ikut scan.

lebih tept kiraan klinik

4y ago

oh yeke? hm okay2. saya baru je berharap yg due date saya sama dgn bday ayah. sekali yg doc kira lewat seminggu. thankyou kak..