Anak batuk selesema

Assalamualaikum mommies, anak sy batuk & selesema, 2 bulan, apa cara utk sembuhkan ya? Sy da pegi hosp & dorg bagi ubat dlm gambar ni. Sapa ada pengalaman dgn ubat ni utk anak yg batuk selesema dan berkesan ke? Sy risau kan anak sy, bantu sy #bantusharing #pleasehelp #firstbaby

Anak batuk selesema
7 Balas

ank sy br 4bulan br baik dr demam batuk n selsema..klinik xbg ubt selsema n batuk...doc suruh buat neb & bg ubt demam spray stemiar KT hidung khas tuk baby@ ubt titik kt hidung tu je..1 lg sy buat bakar bwg putih 3@4 ulas letak dlm bekas letak minyak zaiton Dan lenyek2 ..sapu KT ubun2 kepala baby dada, blkng badan , tapak kaki ..kadang tu sy guna minyak asmak ..alhamdulillah beransur baik