Anak kerap berak

Assalamualaikum mommies. Anak saya berusia 6 bulan. Anak saya ni sembelit sikit. So 2,3 hari baru berak tapi sejak 2,3 hari yang lalu dia kerap berak dan najis baby saya agak cair. Harini najis ni agak berwarna hijau dan ada 1 titik macam darah. Anak saya aktif je, tak menangis ke apa

Anak kerap berak
2 Balas

Sama mcm ank sy bru keluar wad..risau,tkut ape2 sy g hospital,dr cek darah x ray perut scan usus semua ok x de masalh...

2mo ago

Baby sy 6bln..insyaAllah x de ape,tpi kalu nk puaskn hti yg risau blh g cek...

6 bulan dh blh mkn kn. Cuba pantau sis bg ank makan ap. Mungkin punca makan jd najis mcm tu.

2mo ago

okey sis. terima kasih