Saje suka2 for sharing🥰

Assalamualaikum hi mommies ada yg geng ke sama due 10/5/23😍 pejam celik je kan rasa pntas betul masa berlalu tahu2 skrg tgk perut sndiri dh besar n sarat... klu dulu awal preggy menanti bila nak nampak perut ni hihi. Minta tlg doa dari kalian supaya sy Nur Kaisah dan bakal ibu/ibu2 lain yg sedang menanti utk bersalin agar dipermudahkan segala urusan bersalin dan dpt rasa nikmat bersalin secara normal dan tanpa koyakkan/jahitan.. AAMIIN YA MUJIB🤲🏻✨ #firstmom #firstbaby

Saje suka2 for sharing🥰
30 Balas

sy due 5/05 semoga dipermudahkan segala urusan bersalin tanpa koyak tanpa jahit . amin

1y ago

saya 3/5...moga2 Allah permudahkan utk kita ..Aamiin