Saje suka2 for sharing🥰

Assalamualaikum hi mommies ada yg geng ke sama due 10/5/23😍 pejam celik je kan rasa pntas betul masa berlalu tahu2 skrg tgk perut sndiri dh besar n sarat... klu dulu awal preggy menanti bila nak nampak perut ni hihi. Minta tlg doa dari kalian supaya sy Nur Kaisah dan bakal ibu/ibu2 lain yg sedang menanti utk bersalin agar dipermudahkan segala urusan bersalin dan dpt rasa nikmat bersalin secara normal dan tanpa koyakkan/jahitan.. AAMIIN YA MUJIB🤲🏻✨ #firstmom #firstbaby

Saje suka2 for sharing🥰
30 Balas

sy 17/5 due mintak2 awl bersalin..sebab anak yang lain awl🤭..aamiin🤲

1y ago

yeke..semoga dipermudahkan juga urusan sis🤲

semoga di permudahkan urusan bersalin awak Aamiin

due kita sama sis 10 mei. Semoga Allah permudahkan🥰

1y ago

Heheh ada geng yg sama.. inshaaAllah aamiin2 ya mujib🤲🏻🥹✨

Samela..sy pn first baby due date 12/5

Sye due 7/5,,Amin² Ya Allah 💕

1y ago

kita sama sis 💕

saya 06/05/23 , tak sabar rasanya 😍

4.5 hri ni genap 31week

saya 17.5 💕💕ank first

saya edd 12 mei dear 🥰

My EDD also 10/5/23 🤭