Saje suka2 for sharing🥰

Assalamualaikum hi mommies ada yg geng ke sama due 10/5/23😍 pejam celik je kan rasa pntas betul masa berlalu tahu2 skrg tgk perut sndiri dh besar n sarat... klu dulu awal preggy menanti bila nak nampak perut ni hihi. Minta tlg doa dari kalian supaya sy Nur Kaisah dan bakal ibu/ibu2 lain yg sedang menanti utk bersalin agar dipermudahkan segala urusan bersalin dan dpt rasa nikmat bersalin secara normal dan tanpa koyakkan/jahitan.. AAMIIN YA MUJIB🤲🏻✨ #firstmom #firstbaby

Saje suka2 for sharing🥰
30 Balas

due date sy 8/5 🥰🥰 tpi doc kta standby awal around 36weeks sbb sy ank pertama twins ✨ sy doakan sy & mommies lain smoga smuanya dipermudahkan time brsalin nti 🥰🤲🏻

1y ago

ank first sy pn twin..bsalin 36w..1.7 je sorg²..ceaser..34w jln tbukak 2cm..doc suh ceaser 36w..sbb sorg songsang,dn ank mmg tk muat dh nk mbsr,perut sy kcik..bby duk wad 2hari je..utk ckupkn berat..kuning pn xde..trus kuar..ni tggu yg ke2..due 8/5..tk twin da.😂

saya 5/5...semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin secara normal.,hrp dapat bersalin awal sebab ada gdm...alahai tgk perut saraf sgt dh jln mcm penguin dh😅

Saya EDD 1/5🥰 tapi nurse kata kena standby awal.. sbb pregnancy saya kali ni ada kencing manis☺️ semoga semua mommies bersalin dengan mudah aminnn🤲🏻

1y ago

sama sy 1/5..xtau bby nk kuar bulan 4 ke 5😅

Saya 20/5 hihi tapi nak baby keluar awal 🤭 harap keluar 5/5 sama bd dngan ibu dia 🫣 semoga urusan kita semua dipermudahkan Aamiin

saya Edd 28/5 baby first.... mintak² kluar awal 3 hari dari tarikh jangkaan tu sbb nk sama dgn tarikh ibu dia🤭🤭😊😊

sy due 5/05 semoga dipermudahkan segala urusan bersalin tanpa koyak tanpa jahit . amin

1y ago

saya 3/5...moga2 Allah permudahkan utk kita ..Aamiin

saya 12/5. .rasa xsaba jugak menunggu kehadiran baby. .kdng aduhh mcm xpercaya baby dah makin membesar dlm peyut. .

1y ago

Kann.. sama laa kite, tk sbar menanti hari nk bersalin.. berharap juga kot baby nak keluar awal kn asalkan mama dia dh dpt raya kejap je pun jd la🤭🫶🏻 smoga kita semua dipermudahkan sgala urusan nk bersalin Aamiin2

Alhamdulillah , saya pun due 10/5. Tapi perlu serah diri 39w, seminggu sebelum. Sebab ada masalah jantung

1y ago

InshaaAllah semoga dipermudahkan segala urusan bersalin utk kita semua mommies2🥰🤲🏻🫶🏻

saya pun bulan 5 insyaAllah dengan izin Allah swt 😍 semoga dipermudahkan segala urusan kita semua yaaa

saya pula due date 22/5/2023, tak sabar rasanya.. semoga dipermudahkan segala urusan aminnn 🥰 #firstbaby

1y ago

saya 21hb 5. hehehe