Bersalin czer

Assalamualaikum mommies. Ada tak yang pernah bersalin czer? Berapa lama ye sakit dalam perut nak sembuh? Saya dah 2 bulan lebih czer masih terasa sakit dalam perut. N macam mana nak tau luka dalaman dah baik ye? Boleh kongsi pengalaman? #ingintahu #bantusharing

2 Balas

adik ipar sy ckp anak umur 6 tahun pun masih terasa lg sakitnya kdg².. kdg klau anak nyondol kepala kt perut mmang ngilu dia ckp..

2y ago

lama jgk ye. betul anak sondol or tersentuh je rasa. biasa² tak rasa pon