Produk Berpantang Yang Bagus Untuk Digunakan

Assalamualaikum momies2 semua, ada tak yg kt sni tahu jenama dan produk ap? yg bagus utk digunakan sepanjang masa berpantang...sy xde pengalaman sbb baru mengandung ank pertama... Harap ad yg sudi membantu sy.. Tq

1 Balas

Produk Nona roguy saya beli yg perlu saja contoh pil minyak angin...Klau nak ambik herba utk mndi atau minum pon okay jgk tapi make sure baby xdak kuning baru boleh mkn pil atau minum air herba...