Skincare rutin

Hi assalamualaikum momies smua, sy bru pregnant 7w. boleh ke pakai skincare & sunscreen? #firstbaby #pleasehelp

7 Balas

depends dkt skincare awk ada active ingredients ke tak, mcm salicylic acid, tretinon, retinol etc.. sy punya skincare ada active ingredient so doc suruh stop n ganti dgn skincare lain

boleh je. buat bacaan sikit bahan yg tak sesuai utk skincare masa pregnant. kalau takda ingredients yg bahaya okay la.. kalau ada stop jela, tukar lain

sy pon x thu. x pakai skincare waktu hamil. nk pakai tpi x berani. ada suggestions brand x ?..

1y ago

brand aiken warna biru ,probiotik boleh pakai no active ingredients and paraben dan lain2

Boleh je, asalkan takde chemical yg merbahaya

boleh. cari yang pregnancy safe

bole tp depends pd ingredient

boleh sis