Anak 4 bulan 23 hari

Assalamualaikum momies semua.boleh share tak apa yg momies slalu buat sama anak yg umur 4 bulan lebih.kdg kesian tngok anak xda teman main.saya ber2 jer ngan anak kalau kat ruma.suami kerja.kalau dya main pun kejap jer sbb bosan. Saya first mom

1 Balas

ble anak sye bgn, sye bg dye golek2 atas katil dlu.. ble boring sye bwk peg ruang tamu ade playmat, bg dye baring mniarap smbil bg mainan.. klu boring, sye bg dye duduk swing chair.. klu dye stat nanges, bru sye dukung smbil main2 & borak2 ngn dye.. wat exercise ke..

12mo ago

Terima Kasih sis sharing 🥰🥰