Ada yang sama ke

Assalamualaikum momies sape yang kena sama macam saya badan penuh macam dlm gambar tuh dia punya gatal ya Allah xtahan rasa nya lelagi kalau berpeluh panas #pleasehelp #bantusharing

Ada yang sama ke
2 Balas

Saya kat peha dan dada penuh tp bukan mcm dalam gambar, dia mcm jerawat kecik2 tapi gatal 😭 nak kena beraircond je sbb kalau panas mmg gatal

8mo ago

saya xboleh berpeluh nak kena kerap mandi pastu xbolh panas sangat nanti terus gatal