Ada yang sama ke

Assalamualaikum momies sape yang kena sama macam saya badan penuh macam dlm gambar tuh dia punya gatal ya Allah xtahan rasa nya lelagi kalau berpeluh panas #pleasehelp #bantusharing

Ada yang sama ke
2 Balas

Saya start kena macam tu masa belum tahu pregnant lagi. Satu badan kena. Memang gatal sangat2. Lepas tahu pregnant Klinik refer ke pakar kulit sebab macam2 ubat dah bagi tapi tak hilang jugak. Lepas jumpa pakar Alhamdulillah hilang. Dia cakap ekzema. Lepas hilang ekzema tu, start naik jerawat dekat belakang badan. Nasib yg ni tak gatal.

7mo ago

saya sampai dah 5bulan baru kena macam ni tuh yang nk tanya doktor malu tapi nak juga GI check

Saya kat peha dan dada penuh tp bukan mcm dalam gambar, dia mcm jerawat kecik2 tapi gatal 😭 nak kena beraircond je sbb kalau panas mmg gatal

7mo ago

saya xboleh berpeluh nak kena kerap mandi pastu xbolh panas sangat nanti terus gatal