uri kat bawa

assalamualaikum mom's ade tak mom's kt cni pngalaman uri baby kt bawa?...saya da trimester 2 kadang bila kluar keputihan, keputihan tu jd wrna pink² mcm tu...perut xde jga sakit, baby pn aktif je gerak...ade tak mom's yg mcm saya? saya sempat risau sbb tkut baby knp²...mohon share pngalaman mom's kt saya utk legakn hti saya ni#seriusnanya

3 Balas

sy prnh skali kputihan wrna pink²..skrng trimster 2..msa scan 20week doc bg tau uri rendah sdikit..nti 28week scan lg..hrp naik la uri tuu