uri kat bawa

assalamualaikum mom's ade tak mom's kt cni pngalaman uri baby kt bawa?...saya da trimester 2 kadang bila kluar keputihan, keputihan tu jd wrna pink² mcm tu...perut xde jga sakit, baby pn aktif je gerak...ade tak mom's yg mcm saya? saya sempat risau sbb tkut baby knp²...mohon share pngalaman mom's kt saya utk legakn hti saya ni#seriusnanya

3 Balas

Saya sedang mengalami uri di bawah stage 4. Dan sekarang masih keluar bleeding yang berwarna coklat (sprti darah nak habis haid).. saya kene warded seminggu lebih dan sekarang saya MC dirumah selama seminggu. Hari ini hari terakhir saya habis MC.. esok saya kene pergi ke hospital semula untuk rujukan seterusnya memandangkan masih ada pendarahan berlaku

masa ank kedua, saya ada masalah ni, takde tanda, weeks 33 dah naik ke tempat asal, tapi bila dah smpi hari serah diri ( sy overdue) masa cek jalan, dia bleeding, doc ckp, ekor uri tu sedikit tergelincir ke bawah, bile doc cek, terus bleed, dan trus czer.insyaAllah baby ok2 saja

sy prnh skali kputihan wrna pink²..skrng trimster 2..msa scan 20week doc bg tau uri rendah sdikit..nti 28week scan lg..hrp naik la uri tuu