Badan Gatal Lepas Bersalin

Assalamualaikum hi mmy semua, siapa pernah alami gatal2 dibahgian kaki lepas bersalin? ada tk ubat yg bole hilangkan gatal, habis naik hitam2 kaki nya 🥹

1 Balas

Saya alami Benda yg sama masa dalam pantang haritu. Sy pergi klinik sis, doktor bagi ubat. Dalam 2 minggu juga la baru totally hilang rasa gatal. Sy ada terbaca haritu kat tiktok, gatal2 selepas bersalin di panggil "meroyan kulit", Cuba sis try search.