Hilangkn kuning

Assalamualaikum mcm mna nk hilang kn kuning ye. Sy bru bersalin smlm dan skrg ank kna thn wad sbb kuning tinggi. Sy pulak. Susu bdan x kluar byk. Ada tips x hilangkan kuning

11 Balas

I anak kuning jugk last2 doctor sarankan bagi baby minum susu bnyk2 biar dia berak . so kuning akan turun . doctor ckp jgn ikut petua jemur baby lah apa lah

2y ago

anak saya minum susu formula dupro . mula2 berak keras sbb ikut sukatan yg diberikan . lps sy sukat sendiri botol newborn tu letk 2 scoop je dh elok membesr smpai skrg . baby dh 7 bulan